Η Φιλοσοφία μας

1st kitchen

Στα τέλη του 2014, μετά από αρκετή μελέτη και με την βοήθεια εξειδικευμένων κτηνιάτρων, δημιουργήθηκε η Peteat, η πρώτη κουζίνα με φρεσκομαγειρεμένη τροφή για σκύλους στην Ελλάδα!

Χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, φρέσκα λαχανικά και κρέας κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση, ετοιμάζουμε ολοκληρωμένα μενού για τους πιστούς μας φίλους, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών, χρωστικών ή τεχνητών αρωμάτων. Η θερμική επεξεργασία, δηλαδή το μαγείρεμα, είναι ο ασφαλέστερος τρόπος επεξεργασίας τροφής, διότι καταστρέφει αναμφίβολα όλους τους επικίνδυνους μικροοργανισμούς που μπορεί να βλάψουν τον σκύλο μας. Μόλις η τροφή φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία ασφαλείας, αποσύρεται από την φωτιά για να μείνουν όσο το δυνατόν αναλλοίωτα τα θρεπτικά της συστατικά.

Στόχος της Peteat είναι:

  • να βελτιώσει το επίπεδο ζωής των σκύλων σας
  • να χαρίσει υγεία και ευεξία μέσω της διατροφής
  • να προσφέρει περισσότερα χρόνια ζωής

Η φροντίδα για μια ισορροπημένη διατροφή στα κατοικίδιά μας είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους δείξουμε την αγάπη μας!

Ποιοι είμαστε

Είμαστε οι Ηλέκτρα Παππά και Μαντώ Μουρμουράκη, φίλες ζωής και συνεργάτιδες! Τον Δεκέμβρη του 2014 ιδρύσαμε την Peteat, την Πρώτη Κουζίνα για Σκύλους στην Ελλάδα! Είμαστε μια νεοφυής επιχείρηση στην Αττική και ετοιμάζουμε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό για σκύλους, χειροποίητες λιχουδιές και τούρτες για σκύλους στην πιστοποιημένη κουζίνα μας στη Μεταμόρφωση.

Η αγάπη προς τα κατοικίδια μας, μας είχε ωθήσει στην αναζήτηση της καλύτερης σκυλοτροφής στο εμπόριο. Μετά από αρκετή μελέτη και απογοητευτικές πληροφορίες καταλήξαμε να μαγειρεύουμε οι ίδιες για τα σκυλάκια μας χρησιμοποιώντας υλικά που είχαμε ήδη στο ψυγείο του σπιτιού μας, παίρνοντας πολύτιμες συμβουλές από τον εξειδικευμένο στο μαγειρευτό φαγητό για σκύλους κτηνίατρό μας.

Εν τέλει, αποφασίσαμε να κάνουμε την αγάπη μας επάγγελμα και δημιουργήσαμε μετά από πολύ κόπο και εμπόδια μια νέα αγορά μέσα στην περίοδο της κρίσης!

Ξεκινήσαμε από το μηδέν το 2014 καθώς δεν υπήρχε αντίστοιχη επιχείρηση στην Ελλάδα, και με την υποστήριξη του ΟΑΕΔ επιδοτηθήκαμε με το ΕΣΠΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.

Το όραμα μας είναι να αλλάξει ριζικά η φιλοσοφία γύρω από το φαγητό για τα κατοικίδια και να τους προσφέρουμε πολλά και ευτυχισμένα χρόνια ζωής! Αρχή μας, αντίθετα με τις περισσότερες σκυλοτροφές του εμπορίου, είναι χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ υλικά κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, καθόλου κόκκαλα, υποπροϊόντα, συντηρητικά ή τεχνητά αρώματα και χρωματισμούς.

Η ανταπόκριση και η εμπιστοσύνη του κόσμου μέχρι τώρα μας έχει γεμίσει χαρά και αισιοδοξία!

Ελπίζουμε το σκυλάκι σας να ευχαριστηθεί όλα τα προϊόντα μας και γιατί όχι, κάποια στιγμή να γνωριστούμε και από κοντά!

Καλάθι αγορών

Κλείσιμο

Sign in

Κλείσιμο

Scroll To Top