Μαγειρευτές Τροφές Για Σκύλους και Γάτες από την Peteat!

Φρέσκο μαγειρευτό φαγητό για σκύλους με μοναδικές συνταγές από την Peteat, την πρώτη κουζίνα για σκύλους στην Ελλάδα! Ανακαλύψτε τα οφέλη της διατροφής με μαγειρευτό φαγητό στην υγεία του σκύλου σας και χαρίστε του περισσότερα και ευτυχισμένα χρόνια ζωής! Για σκύλους που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, η ομάδα της Peteat ετοιμάζει σε συνεργασία με κτηνίατρο ειδικό μενού διατροφής με μαγειρευτό φαγητό που να καλύπτει τις ανάγκες του σκύλου σας, καθώς και κλινικά διαιτολόγια. Χάρισε ενέργεια και ποιότητα ζωής με κάθε γεύμα μαγειρευτής τροφής στον αγαπημένο σου σκύλο!

Μαγειρευτή τροφή για γάτες με αγνά και φρέσκα υλικά από την Peteat! Ο πιο ισορροπημένος τρόπος διατροφής για τις γάτες, καθώς τα γεύματα περιέχουν υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης και ιδανικές αναλογίες ασβεστίου, φωσφόρου και ταυρίνης. Το φαγητό που θα λατρέψουν οι γάτες κάθε ηλικίας!

Ειδικά διαμορφωμένα Μηνιαία Πακέτα Διατροφής για σκύλους κάθε μεγέθους και ράτσας! Η λύση στην καθημερινή διατροφή του σκύλου σας με τις φρεσκομαγειρεμένες τροφές σκύλων της Peteat! Κάθε μηνιαίο πακέτο διατροφής σκύλου με τις πεντανόστιμες και θρεπτικές συνταγές, διαμορφώνεται στις διατροφικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες του σκύλου σας, ώστε να του χαρίσει υγεία, ευεξία και περισσότερα χρόνια ζωής!